| تاریخ نشر: پنجشنبه 4 تیر 1388 |
مشاهده : 65 |
|
|
تا كنكور/
داوطلبان با 3 دقيقه تمركز آرامش را هنگام كنكور به دست ميآورند
خبرگزاري فارس: يك استاد دانشگاه گفت: داوطلبان در زمان كنكور تمركز كرده و حدود 3 دقيقه با بستن چشمان آرامش روح و روان خود را به دست آورند.
مجيد ابهري در گفتوگو با خبرنگار اجتماعي باشگاه خبري فارس «توانا» اظهار داشت: ورود به دانشگاه يكي از مراحل گذر عمر است و رؤياي قبول شدن در دانشگاه همواره همراه جوانان ماست.
وي ادامه داد: 70 درصد علت اصلي ناكامي در كنكور، استرس زمان آزمون است زيرا استرس موجب ترشح دوپامين و سروتونين در مغز شده و تمركز را به هم ميزند.
اين استاد دانشگاه تهران بيان كرد: عدم ورود به دانشگاه نبايد داوطلبان را سرخورده و نااميد كند چرا كه براي ارائه خدمت به جامعه، حضور در دانشگاه ضروري نيست و راههاي ديگري هم وجود دارد.
ابهري تصريح كرد: ناكامي در كنكور پايان زندگي نيست بلكه بايد سرآغاز يك حركت جديد و نوين براي پيشرفت جوانان اين مرز و بوم باشد.
وي گفت: به علت اضطراب ممكن است بعضي از داوطلبان متوجه گذر زمان نشوند و ناگهان با پايان وقت آزمون مواجه شوند بنابراين لازم است ابتدا داوطلبان تمركز كرده و حدود 3 دقيقه با بستن چشمان آرامش روح و روان خود را باز گردانند.
اين استاد دانشگاه تهران افزود: داوطلبان اين امر را بايد در نظر بگيرند كه كنكور، آزموني مانند امتحانات دبيرستان است و با بزرگنمايي نبايد از آن براي خود سدي كه موجب استرس در نهايت عدم موفقيت آنها شود، بسازند.
اين متخصص علوم رفتاري و آسيبشناس اجتماعي بيان كرد: داوطلبان در شب آزمون با استراحت كافي و قدم زدن در هواي آزاد و از همه مهمتر در صبح آزمون با توكل به خدا و اعتماد به نفس كامل، اطمينان داشته باشند كه موفق خواهند شد.